top of page
  • LinkedIn

VI VIL VÆRE ET ANDERLEDES KONSULENTHUS

Intelligate er specialister i udvikling af forretningsapplikationer på Microsoft Power Platform (CRM) og Microsoft Azure. Vores forretningsmodel er anderledes end de fleste it-konsulentvirksomheders. 

Intelligate-Logo-hvid.png
ET LIGEVÆRDIGT SENIORTEAM
100 PROCENT NÆRVÆRENDE

Vi er en mindre konsulentvirksomhed med et ligeværdigt seniorteam på seks personer. Vi løser opgaver hos virksomheder som en samlet enhed. Vi ønsker ikke at blive større. Og vi ønsker ikke at arbejde i et distribueretteam. Har man kun behov for en eller to it-konsulenter, skal man derfor ikke vælge os. 

Vores mind-set og tilgang til opgaver er anderledes end hos traditionelle it-konsulentvirksomheder. Vi lægger vores sjæl i ethvert projekt – og hånden på kogepladen. Vi er 100% nærværende, åbne og ærlige. Vores eksisterende kunder anser os som venner af huset. Samme arbejdsrelation ønsker vi at opbygge med nye kunder. 

VORES FORRETNINGSMODEL ER IKKE TIL DISKUSSION

ÉN FOR ALLE – ALLE FOR ÉN

Vi er ét musketerteam på seks personer, der rykker ud i samlet flok, løser opgaver sammen og tager ansvar sammen. Vi er trygge ved hinanden og supplerer hinanden på bedste vis.

VI LØBER MED BOLDEN FRA DAG ÉT

Vi arbejder som et velfungerende, internt team i tæt parløb med jeres interne team. Vi kan tage fat på konkret opgaveløsning med det samme. Men vi kan også være drivkraften gennem hele projektet, lige fra afklaringsworkshops og definering af projektet til udvikling, eksekvering og styring af timeforbrug. 

VI SKAL VÆRE MERE END IT- KOMPETENCER

En ting er at tilbyde solide it-kompetencer. Og det har vi alle med +10 års erfaring i Microsoft CRM, Power Platform og Azure. Noget andet er at kunne tilbyde den erfaring, dynamik og holdindsats, der sikrer, at et it-projekt ikke kører af sporet. Det skaber høj værdi at komme i mål med et projekt – til tiden og inden for aftalt budget.

VIL VIL IKKE VÆRE EN KONSULENT- FABRIK

Vi er et dedikeret team på seks personer og kommer aldrig til at drive en stor konsulentfabrik. Derfor vil man hos os aldrig opleve, at vi sender én seniorkonsulent ud for at sælge varen og tage æren, mens juniorkonsulenter udfører arbejdet. Vores succes kommer ikke gennem vækst, men gennem vedholdende fokus på holdånd, arbejdsglæde og ligeløn. 

VORES PERSONLIGE VÆRDIER BÆRER FORRETNINGSMODELLEN

Vores filosofi er ‘build it right & run it right’. Vi tager altid et holistisk blik på opgaven og undersøger, hvordan projektet skal skabe værdi hos kunden, samt hvilket modenhedsniveau kunden har. Det er afgørende for at løse opgaven korrekt. Vi bygger løsninger, som passer til kundens størrelse og behov. Nok arbejder vi med bits & bytes, men vi har altid den kommercielle vinkel på opgaverne. 

arbejdsglæde.png
VORES ARBEJDSGLÆDE ER NØGLEN TIL GLADE KUNDER.

Vi er bevidste om, hvad der spiller os gode – som individer og som team. At arbejde sammen med sine bedste kolleger hver eneste gang, man er hos en kunde, er et drømmescenarie. Hos os er det virkelighed. Vi skaber de bedste rammer for kunderne ved at skabe de bedste rammer for os selv. 

Sjæl.png
VI LÆGGER VORES SJÆL I ETHVERT PROJEKT

Vi er bevidste om, hvad der spiller os gode – som individer og som team. At arbejde sammen med sine bedste kolleger hver eneste gang, man er hos en kunde, er et drømmescenarie. Hos os er det virkelighed. Vi skaber de bedste rammer for kunderne ved at skabe de bedste rammer for os selv. 

værdi.png
VI ER HURTIGERE OG SKABER MERE VÆRDI FOR PENGENE

Vi har kundernes ord for, at vi løser opgaver hurtigere og bedre end traditionelle it-konsulenthuse, og at vores team er gjort af et særligt stof, fordi vi er ligeværdige på alle måder. Vores forretningsmodel kombineret med vores personlige tilgang til enhver opgave gør os til venner af huset hos vores kunder. Det sætter vi en ære i.

VI ER SPECIALISTER I MICROSOFT POWER-APPLIKATIONER

Vi har været med hele vejen på Microsofts udviklingsrejse fra traditionelle CRM-systemer til Power platformen. Vi er ikke sat i verden for at sælge Microsoft eller licenser. Vi tilpasser Microsofts egne  applikationer inden for salg, service og marketing til vores kunders behov. Derudover benytter vi Azure til de tungere udviklingsopgaver og integrationer.

Intelligate-Logo-hvid.png

Intelligate K/S

Vilhelmskildevej 1 F

5700 Svendborg

bottom of page