top of page
  • LinkedIn
Intelligate-Logo-hvid.png

JERES DIGITALE
SWAT TEAM

Specialister i Microsoft D365 CE, Power Platform & Azure

Intelligate er ikke som it-konsulentvirksomheder er flest. Vi arbejder altid som et team og har kundernes ord for, at vi løser opgaver hurtigere og bedre end traditionelle it-konsulenter. Det skyldes, at vores team består af ligeværdige partnere, som kender hinanden indgående og kan deres kram.

Vores forretningsmodel kombineret med vores personlige tilgang til enhver opgave gør os til venner af huset hos vores kunder.

Det sætter vi en ære i at være. 

VORES SENESTE PROJEKT

EDC-GRUPPEN

På den korte bane slipper vi for serverdrift

og har fået stor fleksibilitet i forhold til at

justere vores kunde- og mæglervendte systemer.

Rune Kobberø, direktør for teknologi, EDC-gruppen

Quote-tegn.png

ØVRIGE REFERENCER

EDC-Ppul-erik-bech-hvid.png
Moccamaster-hvid.png
BD-hvid.png
Scangrip-hvid.png
Magnus-Olesen-hvid.png
Saint-Gobain-hvid.png
LogiSnap.png
Øland-hvid.png
PROJECTS

"BUILD IT RIGHT & RUN IT RIGHT"

Vi tager vi altid et holistisk blik på opgaven og undersøger, hvordan projektet skal skabe værdi hos kunden, samt hvilket modenhedsniveau kunden har. Det er afgørende for at løse opgaven korrekt. Vi bygger løsninger, som passer til kundens størrelse og behov, og tilsætter AI via Azure Cognitive Services, hvor det giver værdi. Til integrationsopgaver benytter vi Azure Integration Services. Nok arbejder vi med bits & bytes, men vi har altid et kommercielt blik på opgaven. 

SERVICES
THE TEAM
browser_line_edited-5.png
CHRISTIAN FOGED
DANA FALLAHI
ALLEN CAMBELL

VORES POWERTEAM

RUNE HØRLYK NIELSEN
DAN KIERKEGAARD

PARTNERSKABER

Vi har indgået et strategisk samarbejde med AlfaPeople, der er en af verdens største Microsoft-partnere. Med 400 ansatte i 14 lande excellerer AlfaPeople i digital transformation gennem bl.a. Dynamics 365 (ERP) og Power Platform (CRM).
 

Aftalen betyder, at vi har adgang til hinandens kompetencer og derved kan styrke de projekter, vi arbejder på – sammen eller hver for sig. AlfaPeople bringer vores SWAT-team i spil, når de har behov for ekstra kompetencer til at løse særlige opgaver med Power Platform. Ligeledes bringer vi AlfaPeople i spil, når vi har brug for at skalere op med flere stærke kompetencer på vores projekter.

AlphaPeople-hvid.png
CLIENTS

POWERED BY MICROSOFT

Vi har været med hele vejen på Microsofts udviklingsrejse fra traditionelle CRM-systemer til Power-platformen, men er ikke sat i verden for at sælge Microsoft eller licenser. Derimod tilpasser vi Microsofts applikationer inden for salg, service og marketing til vores kunders behov. Til de tungere udviklings- og integrationsopgaver benytter vi Azure.

KONTAKT OS
Intelligate-Logo-hvid.png

Intelligate K/S

Vilhelmskildevej 1 F

5700 Svendborg

bottom of page