top of page
  • LinkedIn
People in silhouette_edited_edited.jpg
Tech-stack.png
Intelligate-Logo-hvid.png

Her er et overblik over vores tekniske ekspertise, som dækker kode- og programmeringsværktøjer, udviklings- og testværktøjer, Microsoft Power Platform, Azure Integration Services, samt andre Azure-services.

KOMPETENCER I DE RETTE MÆNGDER

Vores leverancer er bygget op om fire kompetenceområder: Projektledelse, udvikling, forretningsrådgivning og test. Vi kommer ikke med en fast skabelon for vores ydelser, som vores kunder skal tilpasse sig, men vurderer nøje kundens behov og tilfører vores kompetencer i de mængder, kunden har behov for inden for de fire områder.

 

Derfor er vi også i stand til at tilpasse os kundens situation løbende. Det er ikke kun ved projektets start, at vi definerer vores rolle i det samlede projekt. Alt er dynamisk – og det er kundens organisation også. Hvis kundens team ændrer sig, skruer vi op eller ned for vores kompetencer, så alle fire områder til enhver tid har de kompetencer, som kræves for at nå målet.

ALTID 100% SAMLEDE RESSOURCER
Udvikling
Projektledelse
Forretningskonsulent
Test
intelligate-glasses.png

SELVOM VI ER SMÅ, SLÅR VI HÅRDT

Netop fordi vi leverer et samlet SWAT team og et ligeværdigt hold af fem dybt engagerede og passionerede konsulenter, kan vi løse større, mere komplekse opgaver, end hvis man tilknytter fem individuelle konsulenter. Vi arbejder ligeværdigt med hinanden, skaber tryghed for hinanden og har en enorm kapacitet som et samlet team. Derudover er vi meget stærke på den tekniske del, hvilket gør både projektledelse og forretningsrådgivning lettere.

Intelligate-Logo-hvid.png

Intelligate K/S

Vilhelmskildevej 1 F

5700 Svendborg

bottom of page